Over ons

Welkom op de website van Schrijnwerkerij- en Interieurbouw Davy Van Maldegem. De eenmanszaak, gelegen in Wortegem-Petegem, vlak op de grens van West- en Oost-Vlaanderen, kan u helpen met al u grote en kleine schrijnwerken en interieurbouw. Voorheen deed zaakvoerder Davy Van Maldegem ervaring op in loondienst in een gelijkaardige sector. Zijn bedrijf groeide op korte tijd uit tot een vaste waarde in de streek met heel wat tevreden klanten.

Kwalitatieve afwerking en persoonelijke service zijn de grootste troeven van Schrijnwerkerij- en Interieurbouw Davy Van Maldegem. Uw mening staat bij ons steeds centaal. Of u nu kiest voor een modern, klassiek of landelijk interieur: wij vinden samen met u een oplossing om uw interieur het gewenste, nieuwe elan te geven.

Zorg voor een eigen look in huis door handgemaakte meubelen te kiezen voor uw woning. Dankzij de persoonlijke aanpak en de directe communicatie kan elk idee uitgroeien tot een op maat gemaakt meubel.

Ook voor buitenschrijnwerk bent u hier aan het juiste adres: wij maken ramen, deuren, enz…. die uw woning snel een nieuwe look of meer karakter geven. Verder kan u bij ons ook terecht voor allerhande houtconstructies in uw tuin, zoals tuinhuizen en carports.

Dankzij onze goede contacten met andere professionals op het gebied van schilder- metsel en lakwerken, kunnen wij u een totaalafwerking van uw woning aanbieden.

Neem alvast een kijkje op onze website om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kwaliteit, vakmanschap en service zijn geen holle woorden bij Schrijnwerkerij- en Interieurbouw Davy Van Maldegem.

U kiest voor Schrijnwerkerij- en Interieurbouw Davy Van Maldegem omdat:

  • u een echte vakman wil voor uw schrijn- en timmerwerk
  • u perfectie eist in de afwerking
  • uw plannen een oplossing op maat vragen
  • u één aanspreekpunt wil voor uw totaalproject
  • uw interieurplannen verder gaan dan de doorsnee verbouwing

Reageren is niet mogelijk